Cetos - Karcher 6 : 5 SN

14.10.2013 09:29

Urřitě sami chápete, že se mi do psaní komentáře ani moc nechce. Byla to prostě hrozná neděle - i když, jak je všeobecně známo - vše je relativní. 

Cetos totiž hraje dobrý hokej a i když konečný výsledek byl pro nás nakonec nepříznivý, hokejově to byla dobrá neděle. Sice nějaké nesrovnalosti a napětí bylo, ale asi v normě. Škoda jenom šrámu na tváři Karlose, který přišel k úrazu nešťastnou náhodou na střídačce.

Od začátku zápasu jsme tahali za delší konec lana a byli jsme neustále ve vedení. Cetos ale nepříjemně dotahoval a hlavně Venca Červajs se vůbec nechoval jako náš kamarád a dost neomaleně stále srovnával skóre. Do naší branky, bohužel. Venco, ty ty ty.

Do třetí třetiny jsme nastupovali s dvoubrankovým náskokem, ale bohužel jsme jej neudrželi. I když oba naši kouči dělali co mohli, na ledě jsme opět dostali nemoc nevyužívaných šancí a také lehkých inkasování. Po závěrečném hvizdu to bylo 5:5 a museli jsme bojovat o další bod v nájezdech. Bohužel ani Míra a ani naše kvrdlačka Jari neskórovali a tak máme pouze 1 bod.

Důvodů neúspěchu bylo asi více, ale jedním z nich je určitě i to, že se tentokrát nedokázal prosadit ani náš letošní nejlepší střelec Pavel.

Pavle, takhle by to dál nešlo :-) .

 

Pepa