HC Kanci Rožmitál - Karcher Sedláček 3 : 4 SN

21.10.2013 12:32

Tak jsme nakonec rádi za dva body. 

Utkání začala obě mužstva s rozvahou a opatrně. Do vedení šli první Kanci při naší přesilovce. To se bohužel stává. Špatný na tom je, že zrovna nám dost často. Ve druhé třetině jsme zásluhou našeho nezlomného kapitána dokázali vyrovnat a dokonce vést. Opět díky Marťasovi po skvělé přihrávce Mechyho.

Ale naše vedení netrvalo dlouho a bylo opět vyrovnáno. Do třetí třetiny jsme tedy nastupovali za stavu 2:2 a moc jsme chtěli štěstíčko dostat na naši stranu. Na začátku třetí třetiny inkasoval ošklivou ránu pod žebra náš gólman MAX. Vypadalo to zle, ale je bojovník a vzpamatoval se. Vzpamatoval se tak dokonale, že předváděl akrobatické zákroky pro pobavení diváků, resp. sličných divaček. Teď už alespoň víme, jak ho příště nabudit k výborným výkonům - dostane jednu pod žebra!

Bohužel svou slabou chvilku - jedinou v této sezoně (na jinou už letos nemá nárok) si vybral, jak jinak než v naší přesilovce, Karlos a namazal soupeři na hezký gól. Max ani po obstřiku žebírka neměl šanci.

Naštěstí máme v mužstvu Martina, který zařídil při naší přesilovce 5 na 3 vyrovnání po nahrávce "s očima" od Honzy. Bod byl náš. 

O další prémiový bod se nakonec postaral v nájezdech "smutný" Karlos a také Max v brance. Naše vítěztví už jenom potvrdil druhým nájezdem Honza.

Utkání bylo hodně vyrovnané a na malé drobnosti i vcelku slušné. Rozhodčí pískali dobře a já osobně je chválím.

 

Pepa