HC Karcher Sedláček - Metyzol Podlesí 2 : 5

03.11.2013 22:56

Hezká neděle. 

Ač tomu výsledek neodpovídá, myslím si že jsme hráli celkem pěkný a vyrovnaný hokej.

 Začali jsme celke zostra a náš "žolík" Křivi  vsítil první gól po krásné přihrávce Míry. První třetinu jsme hráli opravdu pěkně, rychle a využít všechny šance, asi by bylo vše jednodušší. První třetinu jsme vyhráli 1:0.

Do druhé třetiny jsme nastoupili s odhodláním náskok ještě zvýšit a hrát dále stále dobrý hokej. Bohužel jsme obdržely 3 góly, z toho dva dost smolné. Ale to se stává. Bohužel s Podlesím hráli i oba rozhodčí a naše pozice byla opravdu těžká. Tolerovali Podlesí zákroky za hranou pravidel, odpouštěli zakázané uvolnění i ofsajdy. Prostě katastrofa. Faul na našeho hráče u mantinelu by možná pískly i v HNL. Nebyl to size žádný zákeřný faul, ale bylo to naražení na hlavu u mantinelu a to je fakt neodpustitelné. Ve druhé třetině jsme opět neproměnili nějaké šance - gólman Podlesí chytal fakt výborně - a tak před poslední třetinou stav 1:3.

Třetí třetinu zavelel kapitán k útoku a sám se postaral o kontaktní gól. Bohužel, zase smolný gól do naší sítě a už jsme nestíhali.

Konečný výsledek 2:5 vypadá jednoznačně, ale s naší hrou jsme byli spokojeni.

Hráči Podlesí hráli opravdu dobrý a nezáludný hokej, i když jejich hra byla tvrdší, než odpovídá pojetí hobby ligy. Ale to už je zase v kompetenci rozhodčích dostat hru do správných mezí. V tomto rozhodčí naprosto propadli a jejich výkon proto musím hodnotit jako mizerný.

 

Pepa