HC Karcher - THC Bohutín 0 : 4

18.03.2013 10:59

Na poslední "soutěžní" zápas jsem se těšil. Nám o nic nešlo a Hajňákům taky ne. Pořadí už bylo pro obě mužstva dané.

Těšil jsem se ale úplně špatně. Začalo to tím, že nebyla časomíra a hrálo se tudíž na hrubý čas. Navíc dorazili dva pruhovaní mužíci, z nichž jeden pouze vhazoval puky a druhý se bál pískat. Ale popořádku:

Začali jsme dobře a měli jsme navrch. První třetinu jsme hráli naši hru, měli i dost šancí, ale gólmana soupeře jsme překonat nedokázali. Stačila však moje fatální chyba v obraně a Hajňáci ji dokázali napotřetí využít. Pak ještě jedna nešťastná teč Martyho střely a bylo to rázem 0:2.

Druhou třetinu jsme sice hráli nerozhodně, ale už jsme hráli stejně špatně jako celou sezonu. Navíc se ten pruhovaný mužíček evidentně bál písknout jasné fauly Pytláka a Martyho a tak jsme jen smutně přihlíželi, jak jim narůstá sebevědomí a odvaha stále více si dovolat. Jedno takové seknutí nebo bránění prvovést Pytlákovi, tak ho vzteky trefí šlak.

 Třetí třetinu jsme se nedokázali vzchopit a tak výsledek 0:4 byl nakonec jasným vyvrcholením naší i Hajňákovic hry a výkonu rozhodčích.

Zhodnocení? Z naší strany snad pohledný hokej bez efektu. Pro příští sezonu velké ponaučení. Alespoň, že Jirka Smola vyhrál kanadské bodování.

 

Pepík