HC Karcher - THC Bohutín 1 : 3

11.11.2013 23:20

Omlouvám se za zdržení, ale nožička bolí a navíc jsem mělk hodně práce......

Takže: derby se vydařilo, ale jenom pro Hajňáky. Už v úvodu zápasu  jsme prohrávali nešťastným vlastním gólem. Opravdu jsme se snažili a chtěli hrát vyrovnaný zápas. Bohužel ještě před koncem první třetiny jsme dostali druhý nešťastný gól po vlastní teči. Navíc gól padnul po předchozím neodpískání faulu v útočné třetině na našeho hráče. Výroky rozhodčích byly vůbec někdy dost nepochopitelné a snad byli i chvílemi chlapci tak trochu mimo.

Ve druhé třetině neodpískali jasné zakázazané uvolnění a díky tomu jsme mohli alespoň snížit na 1:2. Do té doby byli Hajňáci s výkonem rozhodčích spokojeni.  Teď už ne.

Myslím, že zápas jsme hráli dost vyrovnaně a samozřejmě Hajňáci hráli dvrději než na trénincích. Ale rozhodčí jim to hodně, někdy až moc tolerovali. Nám však ne. A proč?   To fakt nevím.

Na začátku třetí třetiny jsme "obdrželi" třetí gól zpoza branky a bylo víceméně rozhodnuto. Šance jsme sice měli v průběhu celého zápasu a i Maxík zachytal nad rámec svých povinností, ale bohužel to nestačilo. Pokud nedáme góly, pak zákonitě nemůžeme vyhrát.

Na druhou stranu, ostudu jsme naší hrou neudělali a můžeme za tímto zápasem udělat hezkou tečku. Příště je určitě vyklepnem!

 

Pepa